Seribu Makna Buatku

Monday, June 29, 2009

yeah..balik kampung halaman

Shirt colour : Red
Song : Tiada lagi tangisan(Idayu version)
Mood : Very excited
On my right : air laici
On my left : nasi lemak


Today i'll be going back to my hometown,Wangsa Maju,KL..yeah!!..(everyone does that when they want to go back too..)..flight yang dijangka berlepas pada jam 9.40mlm ini dan dgn izin Allah akn mendarat di LCCT(cant afford MAS for nw) pd jam 11.15 mlm..ok,disini aku akan menyenaraikan siapa dan ape yang aku paling naaakk sangat jumpa kt semenanjung tuh..(*kalo xdpt jumpe mknenye cuti aku xkan sempurna..*)-top 10




1. of course My lovely mama...



2. My siblings..


3. Nur eza'tul Nabila bt Abdul Malek..


4.si comel Nur Alia Nadhirah bt Mohd Kamaruzzaman(my 1st niece)



5.Pusara arwah ayah(Mohd Tanizzi bin Pawanteh)



6.Ibu





7.Mohd Farid(Alek)-adik kesayanganku


8.KLCC(my lepak2 place with friends..)


9.My college-mates(sunway+kdu+KBB)



10.Schoolmates(yang dah bersepah kt merata2 tempat..)


*Ni baru sikit..actually banyak sgt tmpat n orang yang aku rinduu sgt nak jumpa..huh..i'm not even 1yr in sarawak yet but i already miss them very much..hopefully perjalanan aku n kash hr ni akan selamat dn kami akan dpt berjumpa dgn org yang tersayang..aminn..to curtinians out there,I want to grab this opportunity to seek forgiveness from all of you if i'd done something bad(intentionally or not..) during our time-spend together from my 1st step in Miri till now..hopefully we can meet again in next semester with more and more stories to share with..see u guys soon..~~


1 orang ketuk pintu:

lil kev' said...

cool~

rakan2, joe da blog... ironic giler..

kna habq ammar nie
kna promote2!!!

Tuan Rumah

TEXTAREA_ID