Seribu Makna Buatku

Sunday, June 13, 2010

It's raining outside..

Shirt colour: Shirtless
mood: Sentimental
song: Begin Again- Colbie Caillat
on my right: Phone
on my left: Ipod nano..oppss~~


and mood jiwang pun melanda batinku..ahh,'batin'..benci syiall sebut pkataan tu..cam tok batin,lemah tenaga batin..y batin??bila sebut ulang2 kali rasa cam nk penyepak jer apa jugak benda yang berasaskan kayu..*sbb kayu xsakit sgt utk disepak..*

Ahh..mmg dh lama aku xupdate blog ni,tp ada aku kisah??n yg paling penting ada org kesahh ke?? aku tau ada..tp malu2 kucing nk ngaku kannn?alaaa,rilek la..semenjak dua menjak ni mmg mood aku down skitla nk memblog ni, sbb aku cam loya2 jer klau bukak blog,*ni penyakit trbaru yg dikaji selidik oleh saintis uganda- blogsyndromephobiacsismacambengongjenama* so sbb tu aku lupakan seketika minat memblog ni..Plus aku lak skrg mmg buzy *3unit je kot,bz apenye??* buzy tdo,movie,layan karenah pak guard,makcik cafe yg buat aku bengang n kampus yg mcm %&%*!! ini..hari ni pun aku tiba2 rasa nk tulis jgk la something *something?? dah lebih 150 patah pkataan dh pon..xde mknenye*

Ala, kasi can kt korg gak nk lepaskan rindu kt aku..ye2,aku ada ni hah..*sambil goyang2 pale dgr lagu kakak hot Colbie Caillat- Begin Again* hurmm..sepanjang aku hidup slame 20tahun ni kan..*tolak 5taun sbb aku xtau apa2 masa umur 1-5*..pd taun ni la aku rasa hidup aku complicated giler..people yg aku kenal come and go..btul gak apa org kata kan..easy come n easy go, tapiii aku dh xnak pk dah yg lepas2..ko nak pergi,pegi la wehh..sikit pun aku xcuak, tapi kalau ko datang balik kt aku, mmg kaki aku bersaiz 7.88 *xtau unit ape..inci ea?* ni akan aku muatkan elok2 kt dalam mulut..eh xnak..xbest..dalam lubang ju***! kau..biar kau rasa betapa sakitnya hati aku masa kau blah cam2 jer,buat aku ni cam plastik beg*nasib baik plastik..non-biodegradable,at least aku xdelah lupus cmtu jer kn..* aku percaya karma,walaupun aku xpernah jumpa si karma ni..tp aku prcaya, it's all coming back to you..ko tunggu jela yoo..

Dunia2..apa yg jadik kat dunia akhir zaman ni mmg terrible i tell you ..war,selfishness,dumbass,covetous,chesty, harambabicelaka..smua ada kt manusia akhir zaman skrg..yang xpuas hati sgt ngan org islam pehalnya?ada ktorg kacau korg *si yahudi laknat dan sekutunya* punya anak bini?ada ktorg bom korg punya rumah ibadat?ada ktorg rebut korg punya bisnes?ada ktorg kutuk2 agama mak bapak korg?ada ktorg perlekehkan ahli2 agama korg?ada ktorg kacau kambing2 korg yg nak meragut rumput? adeee?adeee???adeeee ke?? kalau ada,tunjuk aku bukti yang agama islam ni yg mulakan dlu..dulu sluruh dunia anggap islam ni agama yg extrimis dan ganas..tp skrg,manusia dh boleh bukak mata,siapa yg tindas siapa..n siapa yg membangsat siapa..kau tunggu jela herdikan seluruh umat manusia dgn tindakan lembu2 ni smua..yer lembu yg bunyi mooo..moo.. tu..*masih baik lg, aku xsamakan ngan oink..oink..*


Ahh..skrg minggu exam, aku ada 2 paper..17hb n 24 hb..dah tu je nk bgtau,aku xnak citer banyak psl exam ni, dh kalau aku tension2 pun,nothing change kan..lagi aku sembelit ada laa,so just buat apa yg patut* yg blogging ni pun aku rasa patut sbb aku dh bosan tgk lect notes ni* pada member2 Curtin University yg ngah brhempas pulas stdy tu..jgn tension2 sgt yer..aku tau sume xsabar nak habiskan paper ni, n sume tgh stdy mode, tp jgnlah smpi korg nangis2 masa stdy sudah..aku tau korg suma pandai2 mcm aku..hua3..I cant wait tuk balik kl 25 jun ni..nak dating ngan si dia, si dia,,dan si dia..woww..banyaklah sgt si dia tu kan..tp xde sorg pun yg boleh lawan rindu aku pada mama..mama ngah seronok ngan bisnes nasi lemak dia tu..dh siap cakap balik ni mama masak nasi lemak special utk mamat yer..mom,anything that u cook r special to me ok..uncomparable with anything in this world..rindu nk tdo peluk mama,cium pipi mama,dgr cerita mama masa muda2 dlu..itulaa.inilaa..i miss those moment mama..muahhh!!

Ok..hujan dah berhenti..!!

p/s: I miss u really!!


2 orang ketuk pintu:

bigheart4bigboy said...

ketuk2.. ada org x??? blogwalking over here...
hehehe
hi joe! LOL

kyoO~rEz@ said...

joe..sp yg ko mrh2 tu ?chill la bro ^^

Tuan Rumah

TEXTAREA_ID