Seribu Makna Buatku

Wednesday, July 15, 2009

kisah aku dan korea..

Shirt Colour: orange
Song: closer-neyo
Mood: biasa-biasa jer..
On my right: tetikus yang berwarna putih
On my left: my mp3.


Padan muka..padan muka dan padan muka aku..itulah,dulu geli sangat bile dengar org lelaki tgk cerita korea..jepun..bla..bla..bla..konon sebab cerita tu x manly la..girly la..gedik la..jiwang leleh la..sekarang ni,aku sendiri dah jatuh cinta tgk cerita-cerita sebegitu..ni sume gara-gara cuti sem yang agak hambar sbb xda xtvt sgt lepas balik dr Maran hri tu..
akibatnya..aku telah menjadi penonton setia cerita korea ini.iaitu Full House.Bagi peminat cerita korea yang sudah 'senior'..korang mesti dah lama khatam tgk cite ni..mst nak ckp yang aku ni dah ketinggalan zaman..(cmmonlah..give me ur support..).First time bukak cerita ni..wow..muke pompuan ni kuar first2..


Song Hye Kyo a.k.a Han Ji-Eun

aku tau mesti korang dah kenal sangat ngan dia ni kan?tapi bagi aku,ni first time aku jumpe die ni dan terus jatuh chenta..(tahniah diucapkan untuk beliau..hehehe).Mesti korg nak kate aku suke die sebab muka die lawa kan..kan..oh tidak..bagi aku die ni xlah lawa sangat..tp comel jugaklah..not bad..aku kasi 7/10 utk dia..tapi ape yang betul-betul buat dia jadi 10/10 tu sebab lakonan dia dlm cite ni..aku boleh simpulkan dgn satu perkataan..MANTAPPPP!!
ceria,caring,klakar,rajin,selamba,tak tahu malu,terus terang,baik hati,spontan,cool..bla..bla..bla..bnyk agi r..sesuai betul dgn penampilan dia utk watak tu..senang nak cakap dia ni ciri-ciri perempuan idaman setiap lelaki..betul..setiap lelaki..jadi,aku sarankan setiap wanita untuk belajar mencontohi sikap dia ni..kalau yang masih lom tgk cite ni,jgn buang masa,g dload cepat..kalau nak full episod aku ada kay..n kpd kaum2 lelaki lak..korg tgk r cite ni sbb korg mesti akn tperanjat sbb hero dia muka hensem..cam aku jugak..=)






3 orang ketuk pintu:

faizjingga said...

classic~

aku skg cam dah x leh nak digest citer korea dowh...

half way dah tido

kurosagi said...

xkre. ketinggalan gak. hahahaha.. cte full house xlogik sgt la. ko tgk my girl la. lagi lawak. :D -azmir-

jumaat_asar said...

ala..aku mane lyn cite2 korea sblm ni..tp cuti sem pny hal,aku baru r lyn skit2..rpe2nye best gak=)

Tuan Rumah

TEXTAREA_ID