Seribu Makna Buatku

Thursday, July 30, 2009

Seseorang sudah meningkat dewasa

Shirt colour: yellow
mood: terkilan=(
song: My All-Mariah Carey
on my right: Botol air kosong
on my left: stepler

Ok..first of all,aku secara pribadi nak ucapkan selamat hari lahir buat Kak Yana..(bajet muda lagi ke??) yg ke 21 thun..Jadi,atas simpati dn belas kasihan(haha..giler kesian k..haha,gurau je..) ktorg pun mngadakan sambutan utk 'celebrate' birthday girl ni..sempoi2 je buatpun..betul2 kat depan village yg didiami jutaan nyamuk yg sgt zalim..hehe..tp xpe,demi Yana,kami sbg kwn2 sanggup mhiraukan semua itu..ok,baiklah,tanpa membuang masa..aku sertakan sedikit gmbar utk tatapan kwn2 yg xdpt hadir malam tu(secara terus dr hp nokia N70 aku ni..haha..)kalau korg nak tau kek dia besar gedabak ok!tgk xcaye..

Birthday girl with her extra-large cake..sambil diperhatikan oleh saudara safiq dg penuh nafsu lapar..haha


kek yg saiznya hampir sama ngan budak umur 2 tahun yg chubby..serius!


21..agak2 apa wish si Yana ni ek??aku rase..aku rase...ehem2..!!


Upacara memotong kek..sume dah lapar..gitar brwarna biru itu menjadi rebutan rmi!!



hmm..oklah,memandangkn ni besday dia,xnak r kutuk gmbar ni lebih2..haha..

-Hmm,ini sahaja gambar yg aku dpt share utk tatapan peminat kak yana..hehe..hmm,kpd sesiapa kt luar yg xkenal Yana ni,hmm..dia ni pandai menyanyi n main gitar*clap clap* tau..cam Yuna la..(bangga la tu..hehe)..eh,lupa nk bgtau,sblm majlis ni habis,ada pulak beberapa manusia yg bergembira bermain sapu2 krim kek tu kt muka orglain..ntah sape la yg mula dulu..aku pun jadi mangsa..dan aku juga pemangsa..haha,kesian kt islah kne 'makeup' ngn sapuan krim yg penuh lemak ini..hahah..

p/s: kpd Yana,didoakan semoga panjang umur n murah rezeki..nnt ada peluang,kita duet lagi k!=)

5 orang ketuk pintu:

lil' haikal said...

hppy birthdy yana

Islah Abas said...

terpakse balik ke villa dgn muka n baju yg penuh ngan kek.. haih.. pak guard pandang slek jer.. hepi birthday 'kak' yana.. hehe

lyanne37 said...

wow. sejak bila u panggil i kak yana ni? haha.. rasa tua la plak kan. :P

anyway. terima kasih la bwt post ni. susah2 je :P.. haha.

and.. harap2 next time duet kita dpt hamper lg kay.? lol

MOHAMAD FAIZ said...

hahaha. mmg patut dikelaskan sama ngn KAK jam korg dah~ muke KAK yana pun nmpk tue jerr~ haha

jumaat_asar said...

islah: tula,sape suruh mulakan dulu..kn dah kena..

yana: mulai saat ini saya akn panggil kamu kakak,sebab saya masih lagi berusia 19tahun..=)
next time makesure dpt hamper,jgn letak merata!

mau: agak2 ko rasa apa wish yana masa potong kek tu ek?aku rasa la kan,,hem..aku rasa je ni..ehem2..pandai2 pk r..=)

Tuan Rumah

TEXTAREA_ID