Seribu Makna Buatku

Monday, August 17, 2009

ANSARA charity dinner..

Shirt colour: grey
mood: penat
song: fatamorgana-Hijjaz
on my right: wallet
on my left: printer

Hmm...let me make this post short with words,coz i believe dh ada org bosan dgn post yg panjang2 ni..tapi i know u guys mesti suka belek2 gambar ataupun tgk video kn?sbb mesej yg nk smpikn lagi cepat n directly tul x??

Ok,to be brief,this is what have happened last saturday,15 august..baru je lagi ni.actually,event ni ialah khas utk budak2 bekas pelajar MRSM or nama group ni ANSARA...tapi,aku djemput sekadar utk mengisi tentatif program diorang yg ketiadaan persembahan pd malam itu..so sbb nak tlg kawan,aku pun setujulah wlupun sbnrnya mlm tu aku nk g konsert amal Ramli Sarip kt bndr Miri mlm tu..sob3..kla,jom usha..

Budak ini sungguh comel especially yg kt depan belah kanan tu..rasa cam nk cubittt je pipi dia..


Nini,Azmir dan Islah yg sgt komited mengendalikan majlis tersebut..well done guys!!


kanak2 riang*termasuklah yg tunjuk peace kt belakang tu..*

Srikandi ANSARA yg hadir pd malam itu..


Dendangan Nusantara~Abg Ipin,Aswad n Syabil giler hebat!!


hehe..of course i am the one who singing there laa....


Ok..sebelum korg klik utk menonton video ni..adalah dimaklumkan bahawa audionya agak dasyat sedikit krn gangguan makhluk2 halus yg mengelilingi si perakamnya..hope u'll enjoy this clip~~

video

*sudah ada pihak yg brminat utk mnjadi manager kumpulan kami..hehehe~~*


p/s: wlupun penat skit mlm tu n kehabisan suara sbb mndendangkn 3 buah lagu serentak,tapi akhirnya berbaloi sbb mkanan yg dijamu mlm tu best sgtttt...tnylah jue or sape2 yg mkn semeja dgn aku..sume aku tibai..hahha..btw,hope there will be non-Mara punya association plak kt Curtin pasni,so bolehlah buat event yg gempak2 mcmni plak..*hehe..xde niat nk sabotaj ANSARA ok...*

3 orang ketuk pintu:

Azmir Azlan said...

thanx byk2 joe. Really appreciate it.

jumaat_asar said...

sama2..emm,dgr kata Ansara nk celebrate sbb bjaya wat charity dinner ni..xnak jmput ktorg ni ke?habis madu sepah dibuang~~~hehehe..
xdela,gurau je..thnks gak sbb jemput aku wat performance mlm tu..=)

Mine Bemin said...

hahahahaha...

Tuan Rumah

TEXTAREA_ID